COACHING
BUREAU
  Algemeen Diensten Werkwijze Agenda Contact
I N Z I C H T


 • Persoonlijke begeleiding

 • Familieopstellingen

 • Compassietraining

 • ADD en ADHD

 • Vrouwencirkel

 • FAMILIE OPSTELLINGEN

  In bijna elke situatie waarin je verkeert ben je deel van een systeem. Of dit nu je familie, werkomgeving of sportclub is. Er geldt altijd een onuitgesproken ordening, structuur en balans.

  In een systeemopstelling laat je mede-deelnemers de plek innemen van de personen die belangrijk zijn voor je vraag. Dit gebeurt letterlijk in de ruimte. Zij wórden als het ware de betreffende persoon. Op die manier wordt zichtbaar hoe onderlinge verhoudingen in elkaar zitten en hoe je aan het systeem verbonden bent. Door veranderen van posities kan balans worden hersteld en energie stromen. Dit is een enorm sterke hulpbron voor het dagelijks leven.

  Het is een bijzondere ervaring voor zowel representant/deelnemer als vraagsteller om het systeem op deze manier 'voor je' te zien en te ervaren. Het dient zich eenvoudigweg aan. Kenmerkend voor mijn manier van begeleiden zijn de rust, het geduld en de tijd die de ziel krijgt om te volgen. Daar is tijd voor nodig en die neem ik.

  Voorbeelden van vragen:
  - ik voel me niet vrij om te zijn wie ik ben
  - op mijn schouders lijkt een last te rusten
  - het lijkt alsof ik er niet bij hoor
  - ik heb steeds conflicten en snap niet waarom
  - het zou fijn zijn als er eens voor mij gezorgd werd
  - ik lijk maar niet los te komen van bepaald gedrag

  In het één op één traject kan ook een tafelopstelling worden gedaan. Deze biedt dezelfde inzichten als een opstelling in de ruimte, maar heeft soms iets minder impact en werkt met kleinere elementen.

  Zelf een datum en lokatie kiezen:
  Uniek in ons aanbod is de mogelijkheid zelf een datum en lokatie te kiezen met een groepje van 2 of 3 vraagstellers. Je mag ook zelf je representanten aandragen, niemand hoeft ervaring te hebben. Indien nodig neem ik zelf enkele representanten mee. Zo kom ik dus wanneer het jou uitkomt op de plek die voor jou prettig is. Het kan enorm verrijkend zijn dit als groep aan te gaan. Vriendinnen, team, buren, spirituele club, noem maar op. Voel je vrij hierover contact met mij op te nemen. Als de lokatie buiten Utrecht is worden er reiskosten in rekening gebracht. De mogelijke kosten voor de lokatie is niet voor rekening van INZICH-T. Wel kan er een suggestie voor een ruimte worden gedaan.

  Op aanvraag:
  Vanaf september 2011 vervallen de vaste opstellingsdagen op zaterdag. Voel je vrij om je aan te melden als je een vraag hebt. Je komt dan op een 'wachtlijst'. Als er 2 of meer geinteresseerden zich hebben gemeld, wordt er in overleg een datum gekozen. Voel je vrij contact op te nemen voor de mogelijkheden.

  Speciale aanbieding:
  Kort begeleidingtraject van 2 begeleidings-gesprekken van 1,5 uur en 1 opstelling. We onderzoeken samen eerst je vraag en hebben een eerste sessie. Dan volgt de opstellingsdag waarin inzichten naar boven zullen komen. Daarna houden we een afrondende sessie waarin het inzicht kan inbedden in je leven en hoe dit vorm te geven.
  Kosten voor dit 3-in-1 traject zijn € 369,-. (ipv € 410,-)
  Deze aanbieding geldt voor zowel de opstelling 'op aanvraag' als voor 'zelf datum en lokatie kiezen.

  AANMELDEN voor een Opstelling of 3-in-1 traject

  Kosten: Є25,- voor representant/deelnemer en Є125,- voor wie een vraag wil uitwerken
  Deelnemers: Minimaal 6, waarvan tenminste 2 vraagstellers

  familieopstellingfamilieopstelling familieopstelling familieopstelling familieopstelling familieopstellingfamilieopstelling