COACHING
BUREAU
  Algemeen Diensten Werkwijze Agenda Contact
I N Z I C H T

 

Werkwijze:
 • Links
 • Tarieven
 • Technieken
 • Kennismaken
 • Ethische gedragscodes

 • TARIEVEN per 01-01-2017

  Voor Persoonlijke Begeleiding is het tarief € 95,- per uur inclusief btw. Dit tarief geldt voor particulieren.
Voor diegenen die vergoeding van de werkgever ontvangen of zelf kunnen aftrekken van de belasting geldt een uurtarief van € 125,- exclusief 21% btw. Voor ZZP is dit 110,- exclusief de btw

  Voor een familie-opstellingen is het tarief € 25,- voor representanten/deelnemers en € 125,- voor vraagstellers. (incl. btw). Zakelijke klanten betalen deze bedragen exclusief 21% btw.

  Het 3-in-1 traject geeft 10% korting op 2 sessies van 1,5 uur en 1 opstelling en kost € 369,- incl btw (ipv € 410,-) Voor zakelijke klanten is dit bedrag exclusief 21% btw.

  De kosten voor de Compassietraining bedragen 395,-
  en is inclusief btw, iets lekkers bij de thee, een reader en audiobestanden om later mee te oefenen. Voor €25,- kun je bij het werkboek Compassie in je leven bij mij aanschaffen. Zakelijke deelnemers betalen 395,- exclusief btw.

  Voor de Talking Stick Dialoog betaal je
  €20,- per persoon, voor zakelijke deelnemers is dit €35 euro exclusief btw.
  De Vrouwencirkel kost 10 euro per keer en heeft vaste data (eens per maand) en is open voor iedereen. De eerste 3x mag je gratis deelnemen!

  Voor ADD en ADHD Coaching gelden dezelfde uurtarieven: € 95,- incl btw voor particulieren en € 125,- (en 110,- voor ZZP) exclusief 21% btw voor een zakelijk betaald traject.

  De ADD en ADHD Training kost € 795,- voor particulieren. Dit is inclusief koffie/thee/iets lekkers, een cursusmap en BTW. Voor zakelijke deelnemers is dit bedrag € 995,- exclusief de BTW.

  De winterzonvakantie in Zuid Spanje kost 1195,- in de winter en 1395,- in het voorjaar. Dit is inclusief vliegreis, maaltijden, huur van het huis en auto ter plekke en natuurlijk de training. (Dus 395,- of 595,- voor de kosten van het vakantie-deel). Voor zakelijke deelnemers is dit 1395,- / 1595,- exclusief de btw.

  De kleine portemonnee. Binnen mijn praktijk is ruimte voor maximaal 2 cliënten die mijn diensten echt niet kunnen betalen omdat zij een uitkering of een minimum inkomen hebben. Zij kunnen flinke korting krijgen. Je moet de hoogte van je inkomen kunnen aantonen en het kan zijn dat je op een wachtlijst komt. Neem hiervoor contact met mij op via mail of telefoon.

  Als je in het bezit bent van een
  Persoons Gebonden Budget (PGB) kun je de ADHD-coaching hieruit betalen. Het gaat dan om “Begeleiding in uren”. Het tarief is € 60,- per uur. Hierover wordt geen BTW geheven.

  Leden van Impuls, de vereniging voor volwassenen met ADHD en ADD, krijgen 10% korting op AD(H)D-coaching en -training. (dit geldt niet als je een PGB hebt).

  Alle voorgaande tarieven komen hiermee te vervallen.