COACHING
BUREAU
  Algemeen Diensten Werkwijze Agenda Contact
I N Z I C H T


 • Terug 
 • AD(H)D COACHING

  Misschien herken je jezelf hierin?

  * je voelt je anders dan anderen en niet begrepen.
  * Je kunt niet meekomen in de ratrace om je heen
  * je gaat even een boodschap doen, maar komt drie uur later thuis
  * je voelt chaos in je hoofd en hebt chaos op je bureau
  * je wilt wel op tijd komen, maar wist niet dat het al zo laat was
  * je krijgt al weer een aanmaning, je had die rekening toch betaald?
  * je voelt je regelmatig somber en drinkt er maar een borrel op
  * je slaapt slecht en voelt je vaak somber

  ... en zo voort....

  De symptomen van ADHD en ADD zijn divers en voor niemand hetzelfde.

  AD(H)D coaching is gericht op het ontwikkelen van je sterke kanten; je geeft ruimte aan wat echt bij je past. We gaan in op wat het voor jou betekent om AD(H)D te hebben. Doe je nog wel wat je echt wilt? Durf je uiting te geven aan wie je bent? Zijn er patronen, onbewuste processen of overtuigingen die je in de weg zitten? Waarom haal je je die chaos in je hoofd? Waar wil je van weg? Wat geloof je over de regels waar je aan 'moet' voldoen?

  Overigens kunnen ook praktische zaken aan bod komen als jij daar behoefte aan hebt. Onderwerpen kunnen zijn: omgaan met tijd; doelen stellen, plannen en afmaken; administratie en huishouden op orde brengen. Hiervoor kan ik ook bij je thuis als je dat wilt.

  Toch is het vaak zo dat de praktische zaken mee veranderen, doordat je andere aandacht aan jezelf geeft dan de negatieve die je tot nu toe vast gewend was.
  Zo heb ik dat zelf als mens met ADD ervaren. Door veel andere soorten aandacht aan mijzelf te schenken kwam ik los van het idee dat ik een ADD-er ben en daarmee niet helemaal deugde. Er ontstond ruimte tussen mijn gedachten, gedrag en gevoel enerzijds en wie ik in wezen ben anderzijds. Dat geeft mij veel rust en meer vrijheid te kiezen voor wat mij dient.

  Voel je meer voor een training met gelijken, klik dan hier voor een training van 10 dagdelen.

  Leden van Impuls, de vereniging voor volwassenen met ADHD en ADD, krijgen 10% korting op AD(H)D-coaching en -training. (dit geldt niet als je een PGB hebt).

    adhd coaching