COACHING
BUREAU
  Algemeen Diensten Werkwijze Agenda Contact
I N Z I C H T
 • Voer voor ADHD


 • terug


 • VOEDING en  ADHD / ADD

  Over de invloed van voeding op de symptomen van ADD en ADHD wordt langzaamaan steeds meer bekend. Veel mensen hebben inmiddels succes bereikt met het uitsluiten van bepaalde voedingsmiddelen of het juist wel eten van bepaald voedsel. Zij voelen zich stukken lekkerder in hun vel en functioneren beter.

  Binnen mijn praktijk kun je onder begeleiding uitzoeken wat voeding voor jou kan betekenen. Mijn aanpak is vanuit de orthomoleculaire voedingsleer en ik betrek daarin de epigenetica (de leer die gaat over de invloeden van onze omgeving op de genen) en het oerdieet (eten zoals de oermens).

  De twee mogelijkheden:

  Individuele begeleiding waarin je onderzoekt wat voor jou de beste voeding is en hoe je dat in de praktijk kunt toepassen. Vertrekpunt is je huidige voedingspatroon. Passend bij wie jij bent kunnen we je voedselpatroon en leefwijze ombuigen naar een wenselijk resultaat. Na de intake van 2 uur, kom je elke week een uur gedurende 4 weken, daarna om de week een uur gedurende 2 maanden. Zo ben je 3 maanden bezig om je roer echt om te krijgen zoals past bij jou. Een gezonder mens in een gezonder lichaam.
  Deze investering in jezelf kost: 395 euro incl BTW.
  Een losse sessie met voeding als onderwerp kost 50 euro per uur, inclusief BTW.

  Cursus "Voer Voor ADHD".  Met 4-6 personen doorloop je gezamenlijk een intensief, 4 weken durend programma waarin je heldere richtlijnen krijgt in wat je wel en niet eet. Een soort totale reset van oude gewoontes en ongemakken. Je leert veel over voeding en wat dat met je doet. Je leert de juiste boodschappen te doen, labels lezen en te plannen. Recepten, tips en trics krijg je uiteraard van mij, maar vast ook van je groepsgenoten. Je wordt begeleid in waar je vast loopt en wat je kan helpen. Na een uitgebreide voorbereidingsmiddag van 4 uur komen we de eerste week 2 keer bij elkaar en de laatste drie weken 1 keer per week, steeds voor 2 uur. Op de laatste dag komen we nog een keer 2 uur samen om te evalueren. Na de voorbereidingsdag kiezen we binnen 2 weken de startdatum. Via Facebook (of eventueel e-mail) vormen we een geheime groep waarin je elkaar steeds kan bereiken en kan ondersteunen.
  Deze totale reset kost: 295 euro incl BTW

  Data voor de cursus Voer Voor ADHD: zie agenda

  voer voor adhdvoer voor adhdvoer voor adhdvoer voor adhd